Fördelarna med vedeldade spisar

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att installera vedeldad spis eller vill ha ett helt gratis citat. Vi tacklar uppdrag i hela Stockholmsregionen. Dekorativ värme Normalt finns det rökventiler på plats med personer som betyder att man placerar eldstad, men om de inte används idag försöker man vara säker på att kanalerna och skorstenen fortfarande är tillfredsställande för en färsk avbetalning. Ibland är det fantastiskt att återuppliva en nuvarande vedeldad spis eller kakelugn, och det är ett slags uppdrag som Skorstensbolaget redan genomfört på flera ställen i Stockholm. Problemet med gamla rökkanaler är att de inte är lufttäta, vilket förhindrar brandavladdning och utgör en säkerhetsrisk. Välkommen till denna webbplats Braskaminer Stockholm.

Vi har hjälpt många kunder att sätta i eldstäder och andra eldstäder. Bland andra aktiviteter har vi deltagit i TV 4 “Finally Home”. Eftersom vi fokuserar på tätande rökgaskanaler är vi det säkra valet av leverantör. Helt nybyggnad eller ny eldstad Konventionella spisar och eldstäder har använts i olika former sedan antiken, men idag har de flesta träkaminer en ännu mer dekorativ roll jämfört med praktiska – särskilt i större städer som Stockholm där träbränning är mycket sällsynt eftersom det finns är betydligt allt effektivare alternativ.

Idag finns det eldstäder i olika stilar och material, gjutna vanligtvis keramik och järn tillsammans med kanske en kombination av ett antal isoleringsmaterial eller värmeledande material. Oavsett vilken design och funktion du söker efter är eldstaden ett ganska billigt sätt att ställa in en eldstad i din bostad. En flamskyddad härdare på marken runt vedeldningen skyddar mot nästan alla gnistor eller antändar genom att komma från vägen. Vedeldade eldstäder är imponerande och i de flesta nöjen attraktiva arkitektoniska detaljer i rummet där de finns. Förutom denna uppenbara gruvfaktor förflyttar en fungerande öppen spis regelbundet fastighetsvärdet. Följaktligen passar Skorstensbolaget in i handsken för denna typ av uppdrag, när vi väl har förmågor och verktyg för att säkerställa att installationen är korrekt utförd och inte orsakar problem eller brandfel i ett senare skede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *